mandag den 10. september 2012

EKSKLUSION PÅ TRAPHOLT

Smukke skulpturer -de var alle sammen formet som dyr -jeg syntes at de lignede hunde :) Der var prikker, krydser og streger på dem :) Lyset faldt flot ind på dem og de stod og skinnede der på den lange gang.






De smukkeste kjoler som var syet ud af papir - der var lavet kjoler fra 1800 tallet og frem - det var meget spændende at se hvordan moden har ændret sig gennem tiden. Særligt flot var det at det var det samme blomstret papir der var på alle kjoler - dukkerne stod opstillet så det lignede at de var på vej et sted hen, de så ikke "døde" ud som dukker ofte gør i butiksvinduer -her var der formået at blive sat bevægelse på dukkerne selvom de faktisk stod helt stille :) Jeg tror at det havde meget at gøre med at papirkjolerne måske var meget nemmer at se virkelige ud og således også nemmer at få dem sat så de ser levende ud.






Tøj der var syet af emballage fra forskellige verdens dele - det var meget imponerende hvad man rent faktisk kan fremstille ud af affald :) Det i kufferten lå der en masse grafiske tryk som var på tøjet -man kunne gætte hvorfra hvilket tøj kom fra. VILDT SPÆNDENDE!!!




Det ulækreste jeg så var 10 stk blendere der stod med blendet fisk - fiskene var gået i forrådnelse - SÅ KLAMT - denne udstilling har skabt debat i hele verden - meget forståeligt - Så kan man diskutere hvad kunst rent faktisk er - de stod heldigvis i et område som var forbudt for børn!!

 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar