tirsdag den 16. oktober 2012

Fra jord ril bord - LÆKRE sunde efterårs boller med græskar og gulerødder :)


Der bliver udarbejdet en hurtig dej - Da den bliver sat til hævning - findes vi gulerødderne frem :)
Gulerødderne vaskes - så de bliver gjort klar til at de skal rives på et jern ...
Der efter finder vi græskaret frem, som nu skal skæres i mindre stykker så kødet kan blive revet -ligesom gulerødderne

Her rives gulerødderne ....

Og græskar stykkerne .....


Gulerødderne som er klar til at komme i dejen :)

 Og græskar kødet som også er klar ....

Så har dejen hævet som den skulle - og klar til at blive æltet....

 En gulerods bolle bliver lavet 

 Her er de så klar til at komme i ovnen ....
 Så skal græskarbollerne laves, de er noget svære at ælte end gulerodsbollerne, det kræver noget ekstra mel :)


 Her er de alle 4 klar til at komme i ovnen -:)


I mens bollerne er i ovnene - vil vi udarbejde et græskarhoved :) Her viser H toppen af græskaret - det er gået lidt i forrådnelse, så vi vælger at smide det væk :/


Græskaret bliver udhulet så godt som muligt, så er det nemmere at kære ansigtet til :)

Vi er inde på nettet og kigge på forskellige græskarhoveder for at få ideer til vores :) Vi tegner en skitse, så vi ved hvor vi skal skære ....
 Taaaddaa.... Her er det endelige resultat - lidt skævt og uden top :) -men køn er det da :D

 Da vi er færdige med hovedet - ringer minuturet og vores boller er klar til at blive spist :) MUMS,,,,


Ingen kommentarer:

Send en kommentar